Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ShareX Vs Greenshot: The BEST Screenshot Apps

Επισκόπηση Σύγκρισης:

- Το βίντεο συγκρίνει το ShareX και το Greenshot, χαρακτηρίζοντάς τα ως τις καλύτερες εφαρμογές στιγμιότυπου οθόνης για Windows.

Χαρακτηριστικά:

- Το ShareX προσφέρει εκτεταμένα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν τη λήψη στιγμιοτύπων οθόνης, την εγγραφή βίντεο και τη δημιουργία κινούμενων GIF. Υποστηρίζει τη μεταφόρτωση σε διάφορες online υπηρεσίες όπως το Imgur, το Dropbox και το Google Drive. Επιπλέον, περιλαμβάνει ενσωματωμένα εργαλεία όπως επεξεργαστή εικόνων, προβολέα, δημιουργό μικρογραφιών και μετατροπέα βίντεο.

Προσαρμογή και Πλήκτρα Συντόμευσης:

- Και το ShareX και το Greenshot μπορούν να προσαρμοστούν με πλήκτρα συντόμευσης για γρήγορη λήψη στιγμιοτύπων οθόνης. Το ShareX επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων ροών εργασίας και ρυθμίσεων πλήκτρων συντόμευσης για διάφορες εργασίες, ενώ το Greenshot προσφέρει πλήκτρα συντόμευσης για την καταγραφή συγκεκριμένων περιοχών, ενεργού παραθύρου ή ολόκληρης της οθόνης.

Επιλογές Μεταφόρτωσης:

- Το ShareX υποστηρίζει τη μεταφόρτωση εικόνων σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου του Amazon S3, με επιλογές για προσαρμοσμένη διεύθυνση domain. Το Greenshot, αν και με λιγότερες επιλογές μεταφόρτωσης σε σύγκριση με το ShareX, επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων εντολών για την χειρισμό της έξοδου, όπως η μεταφόρτωση στο Amazon S3 χρησιμοποιώντας το rclone.

Παράγοντες Απόφασης:

- Η επιλογή μεταξύ ShareX και Greenshot εξαρτάται από τις ανάγκες του χρήστη. Το ShareX προτείνεται για τα εκτεταμένα του χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής βίντεο και της δημιουργίας GIF, ενώ το Greenshot προτείνεται για τους χρήστες που δίνουν προτεραιότητα σε μια προσαρμόσιμη εφαρμογή στιγμιοτύπου οθόνης χωρίς τα επιπλέον χαρακτηριστικά του ShareX.

 



ShareX      GreenShot


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου